Connect with us

ISU SEMASA

Syazlin Sebak Berjaya Buktikan Kebenaran Buat Adib, Menitisnya air mata seorang peguam,

Published

on

Menitis air mata seorang peguam, Syazlin sebak berjaya buktikan kebenaran buat Adib

Disebalik keputusan inkues kem4tian Muhammad Adib, antara individu yang bertanggungjawab membawa kes ini ke muka pengadilan adalah, peguam keluarga arwah iaitu, Syazlin Mansor.

Sudah pasti pelbagai dugaan yang ditempuh sepanjang mengendalikan kes Adib, kerana itulah dia tidak dapat menahan sebak sebaik sahaja Mahkamah Koroner memberikan keputusan inkues kem4tian anggota bomba yang terkorb4n itu.

Tidak pernah putus asa…

Tidak pernah berputus asa untuk menegakkan keadilan, membuatkan Syazlin berasa begitu terharu dan sebak sehingga dia terpaksa ditenangkan suaminya. Ketika ditanya media, dia meluahkan rasa syukur kerana kesemua saksi yang terlibat telah berjaya memberikan kenyataan yang benar dan telus.

Jasamu akan dikenang selamanya…

Orang ramai tidak putus-putus mengucapkan terima kasih kepada Syazlin, kerana telah berjaya membuktikan satu kebenaran sehingga dapat membela kem4tian arwah Muhammad Adib.

Peguam yang terbaik tak pernah putus asa

Terima kasih kerana bertungkus lumus membela arwah

Hari ini, dengan segala bukti yang ada Mahkamah Koroner mengesahkan bahawa kem4tian m4ngsa ada unsur jen4y4h, pihak polis akan menjalankan siasatan bagi mencari pesalah yang sebenar.

Terima kasih buat semua yang terlibat dalam pembicaraan kes Muhammad Adib, diharapkan suspek berjaya dihadapkan ke muka pengadilan.

Artikel brkaitan: Kebenaran terbukti, mahkamah putuskan kem4 tian Adib ada unsur jen4yah

Sumber : Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Majalah Perdana

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending