Connect with us

HIBURAN

Orang Terhensem & Tercantik Di Malaysia Adalah Orang Pantai Timur Kelantan Terengganu Pahang

Published

on

Orang Terhensem & Tercantik Di Malaysia Adalah Orang Pantai Timur Kelantan Terengganu Pahang

Rupa sudah ada, hensem dan cantik! Mesti ramai yang beratur nak jadikan kekasih atau bakal isteri. Mesti anda perasan, kebanyakan perempuan cantik atau lelaki hensem ni orang sebelah pantai timur. Sebab apa? Soalan sangat subjektif ini tentunya tiada siapa yang tahu.

Penulisan kali ini adalah perkongsian dari laman MaafSebut, yang turut bertanyakan perkara tersebut terhadap umum. Ada pendapat yang bernas? Apapun, jom baca perkongsian tersebut berikut ini.

Member-member saya yang bukan berasal dari pantai timur kalau ada peluang berjumpa suka sangat tanya soalan ini

“Ape korang makan yea sebab aku tengah orang dari tempat kau mesti lawa-lawa“

Payah saya nak menjawab soalan itu. Takdenya kita kat sebelah pantai timur ini ada makan jamu istimewa atau ubat ajaib yang menyebabkan rupa paras bak modelling terkenal.

Mungkin sebab budu kot. Orang kita kan suka makan budu.

Teori saya mungkin disebabkan kacukan kot tambahan pulak disebelah Kelantan & Terengganu. Kan dahulu kala 2 negeri ini tempat perdagangan antarabangsa. So para pedagang datang dari luar negara. Mungkin ada pedagang yang mengambil keputusan tak balik ke tempat diorang dan menetap disini lalu berkahwin dengan warga tempatan. So kerana darah campuran itulah zuriat yang dilahirkan lawa-lawa dan handsome sehinggalah sekarang.

Tu teori jea lah. Saya nak explain sebab sebenar pun tak tahu kenapa. Mungkin korang semua tahu reasonnya. Kalau tahu tu share lah dengan komen kat bawah yea ataupun kat Facebook Maafsebut Bagaimana menurut anda? Sila kongsikan kepada keluarga dan sahabat handai.

sumber: alifchannel

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Majalah Perdana

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending