Connect with us

VIRAL

Gembira tiap kali balik kerja, isteri buat kompilasi video suami menari masuk rumah

Published

on

Gembira tiap kali balik kerja, isteri buat kompilasi video suami menari masuk rumah

Hubungan suami isteri sememangnya satu ikatan yang sangat erat. Pastinya masing-masing berusaha untuk menggembirakan hati pasangan demi kerukunan rumah tangga.

Kadang-kala gurauan kecil juga mampu membuatkan pasangan kita tertawa dan sekali gus menjadikan mood harian dalam keadaan baik.

Isteri rakam setiap kali balik kerja

Dalam satu perkongsian yang tular di Twitter, seorang lelaki telah memuat naik kompilasi video yang dirakam isterinya setiap kali lelaki tersebut pulang ke rumah dari tempat kerja.

Nak buat isteri gembira

Menggunakan nama HaissazcH di akaun media sosial, dia memaklumkan tindakannya menari girang setiap kali pulang ke rumah adalah bagi membuatkan isterinya gembira.

Namun, dia tidak menjangkakan bahawa isteri tersayang merakam video tersebut dan membuat kompilasi sehingga kelihatan lucu.

Yang tengok pun rasa happy sama

Sehingga hari ini, video tersebut telah mendapat 14 ribu perkongsian semula dan hampir 30 ribu tanda suka di Twitter.

Warganet juga masing-masing telah meninggalkan komen yang pelbagai dan rata-rata daripada mereka berasa lucu dengan tindakan spontan lelaki tersebut.

Bestnya balik kerja masih gembira

Comel ea menari2 macam tu

Mula2 kelakar, lama2 sweet la pulak

Tindakan comel pasangan ini sememangnya membuatkan warganet tumpang gembira dengan mereka. Sudah pasti kegembiraan bertemu pasangan selepas seharian bekerja membuatkan emosi masing-masing bertambah baik.

Semoga terus bahagia hingga ke Jannah buat pasangan tersebut.

Sumber: HaissazcH via ohmymedia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Jom Like Page Kami Juga Di FacebookMajalah Perdana

Continue Reading
Advertisement

Trending