Comelnya Issabelle Live Di Meletop..Dapat Pula Penghargaan Dari Pengarah Didi & Friends

Issabelle Terima Penghargaan Dari Pengarah Didi & Friends, Live di MeleT0p!

Selepas video pendek yang merakamkan aksi seorang kanak-kanak, Issabelle yang menari lagu Mengantuknya Mumia yang tular di media sosial sejak beberapa hari lalu, kini dia dijemput sebagai tetamu undangan di program MeleTOP semalam.

Selesa menyesuaikan diri di set tersebut, Issabelle kelihatan tenang dan fasih menjawab soalan yang diberikan hos, Nabil Ahmad dan hos jemputan, Sherry AlHadad.

“Sebenarnya pak cik saya yang memperkenalkan video tersebut kepada saya.

“Semasa saya kecil, saya tak tahu menari. Apabila saya meningkat dewasa, saya boleh menari. Sekarang saya sudah tinggi,” katanya tenang disusuli dengan nyanyian Slepping Mummy secara live.

Terdahulu, video tarian kanak-kanak perempuan itu telah mendapat perhatian di media Indonesia di Transtv Indonesia.

Sekali gus, pengarah siri animasi Didi & Friends iaitu Sinan Ismail dan penulis lagu Mengantuk, Gecko turut hadir memberi penghargaan kepada kanak-kanak yang berasal dari Sarawak itu.

Untuk makluman, program animasi kanak-kanak Didi & Friends berjaya meraih anugerah Best Pre School Program Asian Television Award 24th, Manila, Filipina baru-baru ini dan berjaya menewaskan negara China dan Jepun.

Video : Youtube MeleTOP, Instagram Issabelle

Sumber: MH / @LepatPisang via bsm.kini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Majalah Perdana

Artikel PilihanAbout MajalahPerdana 978 Articles
Portal info perdana Malaysia dengan info gaya hidup lit, cerita viral terbaru, trend , masalah agama, rangkuman kehidupan